6. marraskuuta 2007

Lomatunnelmia

Viime viikolla oli hauskaa :) Saatiin koko viikko olla "rauhassa" kotona, eikä kenenkään tarvinnut edes mennä töihin... Monet luvatut vierailut jäi varmaan tekemättä mutta paria suloista poikaa pääsi Zera katsomaan.
Torstaina käytiin Eppu pinserin kanssa riehumassa tuossa läheisellä luonnonsuojelualueella jossa muutenkin useasti lenkkeillään. Vauhtia riitti pinseripojalla niin että eihän tuo meidän pikku prinsessa jaksanut kauaa perässä roikkua. Ensin hetki juostiin kilpaa ja sitten neiti olikin jo suu vaahdossa ja epäilemättä ajatuksissa että: "onks ihan pakko koko ajan vaan juosta". Välillä silti jaksettiin kuitenkin spurtteja ottaa :) Ilta menikin sitten kotona rauhallisesti sohvalla kölliessä.
Loppuviikko meni meillä juhlahumussa ja Millu neiti oli mummulla hoidossa perjantain ja lauantain. Seurana mummulla oli Tilta serkku (10kk) ja kaikki oli oikein mallikkaasti sujunut.
Sunnuntai toivuttiin juhlista ja maanantaina suunnattiin koko porukka kohti vahtoa. Siellä olikin hiukan erilaista herraseuraa tarjolla: Luukas on siitä kiva että sitä voi purra ja sitä voi komentaa eikä se ollenkaan hermostu :) Ohjelmassa oli siis painimista ja taistelua lumessa, hiukan myös Minna tädin keittiössä. Meillä oli kivaa ja tyttö olikin aivan lopussa kun kotiin päästiin.
Kiitti teille Eppu ja Luukas, ootte huippuja ;)


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Länttää meidät teidän linkkilistaan, teen sitte samoin :)

Anonyymi kirjoitti...

Hanna! Kiitti kun lähetit linkin mulle:) Kiva lukeeeee!!
serkku Nina

Zera prinsessa kirjoitti...

ami ja eppu: Joo laitoinkin jo :)
Koskas me taas riehuttais?

Nina: Kiva kun löysit tänne... Laitan taas juttua ja kuviakin kun täst kerkiän. Ja meillä näkee livenäkin haukun sit kun tuut vammalaan :)